Mihajlovic: “Vi måste våga mer”

Milans förlustfria svit är över. Juventus vann kvällens drabbning mot de rödsvarta med 1-0 efter mål från Dybala. Milan-tränaren Sinisa Mihajlovic talade till Sky Sports mikrofoner efter matchen.

– Under matchen, främst i första halvlek gjorde vi för många felpassningar och när vi väl fick chanser till att kontra blev det också fel. Vi ställde upp med den mest offensiva startelvan vi kunde. Dock var vi oväntat bäst defensivt och borde ha attackerat mer.

– Vi måste fortsätta jobb, vara medvetna om svårigheter och att det finns mycket att förbättra. Det är alltid svårt att möta Juventus i Turin. Vi förlorade, men kommer att förbereda oss till nästa match.

– Niang gjorde bra ifrån sig defensivt, men han är en anfallare och måste göra mer offensivt. Det var bara hans andra match på fyra eller fem månader, så hans fysiska status måste förbättras.

– Jag säger till mina ytteranfallare att offra sig för laget. De behöver vara skärpta och vara i bra fysisk form, så de kan vara mer effektiva framför mål. Vi måste våga mer och gå rakt mot mål. Det kan gå fel, men man måste försöka. Det är vår uppgift att sätta yttrarna i en-mot-en-situationer, så vi får mest nytta av deras egenskaper.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen