Sinisa Mihajlovic: “Napoli var bättre”

Milan åkte på en tung förlust när man förlorade med hela 0-4 hemma mot Napoli. Efter kvällens besvikelse valde Sinisa Mihajlovic att bjuda på en intervju. 

– Jag vet att det är fel att säga detta men vi förlorade mot ett starkare Napoli, sade Sinisa Mihajlovic till Mediaset Premium.

– Den första halvleken var väl balanserad men man har inte råd med misstag i Serie A speciellt inte om man möter spelare på denna nivå. Jag är i skuld till Adriano Galliani och Silvio Berlusconi och det lär jag vara livet ut. Jag är evigt tacksam för chansen men jag är besviken över resultatet men även på spelarna. Det var en dålig förlust men vi förtjänade det. Både Napoli och Maurizio Sarri ska ha beröm för denna match. Efter Napolis andra mål orkade laget inte längre reagera. Laget vi gästades av ikväll spelar den bästa fotbollen i Italien, dem är skickliga och det visste vi. Deras anfallare och våra försvarare gjorde skillnaden i denna match. Vi attackerar dåligt och vi försvarar dåligt. Under veckan har vi övat på olika situationer men det är annorlunda under matchern. Detta är en jobbig situation och vi behöver fortsätta jobba hårt. 100 procent räcker inte utan vi behöver ge mer. Vi får inte förlora hoppet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen