Romagnoli-Milan: Avgörande möte inom några timmar

En av transferfönstrets mest utdragna historier är den som handlar om Alessio Romagnoli och Milan. De rödsvarta har under hela sommaren jagat den 20-årige talangen, som har siktet inställt på Milano till kommande säsong.

Enligt La Gazzetta dello sport ska Galliani och Romas sportchef Walter Sabatini träffas under de kommande timmarna för att slutförhandla angående Romagnoli. Parterna ska till och med ha nått en preliminär överenskommelse via telefon gällande mittbacken, där summan som nämns är 25 miljoner euro. Den italienska tidningen skriver att dagens möte kan omfatta diskussioner om bonusar, utöver de 25 miljoner euro som man redan kommit överens om. Man rapporterar även att affären kan göras officiell  den kommande veckan.

Som vi rapporterat om tidigare har Milan och spelaren själv nått en överenskommelse, där Romagnoli står redo att skriva på ett fem-års kontrakt värt omkring 1,5 miljoner euro per säsong. Det som talar för en övergång i nuläget är att Roma behöver pengar, då man köpt både Mohammed Salah samt Edin Dzeko för en relativt stor summa.

Källa: Milannews.it

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen