Milan förnyar sitt intresse för Marko Pjaca

Milan har tidigare visat intresse för den kroatiske talangen Marko Pjaca, genom att lägga ett bud värt cirka 7 miljoner euro. Nu intensifierar man jakten på den offensive spelfördelaren ytterligare.

Enligt kroatisk media har Milan höjt sitt bud till 12 miljoner euro, men fått även detta förkastat av spelarens klubb Dinamo Zagreb. Klubbens plan för Pjaca ska vara att behålla honom till efter EM 2016, då man vill sälja för cirka 25 miljoner euro. I Kroatien är man dock skeptisk till trovärdigheten i detta rykte och menar att en affär kan bli av i transferfönstrets slutskede. Prislappen kan komma att hamna i trakterna kring 15 miljoner euro, enligt rapporter. Pjaca kan i och med detta även ersätta Keisuke Honda, som trots sin fina insats i gårdagens match ser ut att få lämna de rödsvarta.

I Kroatien anses Pjaca vara en talang av stora mått. Han har stått för 17 mål och åtta assist på 56 framträdanden i Dinamo-tröjan. I Champions-League kvalet denna säsong gjorde han tre mål och en assist på fyra matcher.

Källa: Calciomercato.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen