Sinisa Mihajlovic: “Spelarna är inte vana vid intensiteten”

Efter en relativt enkel seger mot Legnano valde den nye Milan-tränaren att intervjuas av Mediaset Premium Sport.

– Vi har tagit ett steg i rätt riktning, då vi arbetat mycket med innehav av boll. Spelarna arbetar hårt men dem är inte vana vid denna intensitet. Spelarna visade rätt attityd men det är normalt att truppen inte är i form under denna period.

– För att lyckas, behöver vi organisation, professionalism och hundra procent koncentration i varje del av klubben. Vi kan inte vinna ensamma, för att vinna måste alla arbeta mot samma mål och destination.

 

 

Mihajlovic fick frågan om försäljningen av El Shaarawy.

– Jag tror att det var det bästa för El Shaarawy med tanke på den nya formationen. Det var rätt av honom att lämna klubben efter två jobbiga säsonger, han behöver hitta inspirationen igen och spela i den rollen han föredrar. Jag hoppas han visar vad han går för.

– Vi får se vad som händer med Romagnoli. Det stämmer att 25 miljoner euro är en hel del pengar för en ung spelare som dock har en hel del potential. Sorgligt nog är det inte vi som tar beslutet, men vi kommer göra ytterligare ett försök. Vi vet vad vi behöver förstärka. Vår prioritet är försvaret.

 

Länge har det ryktats om en återkomst för Zlatan Ibrahimovic, något tränaren han själv inte ville diskutera allt för mycket om.

– Du får fråga Silvio Berlusconi (log Mihajlovic). Med Ibra på planen finns det garantier. Jag vet vad Zlatan har att erbjuda.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen