Carlos Bacca: “Milan är Italiens största klubb”

Milan var inte ensamma om att jaga stjärnanfallare Carlos Bacca, men det som lockade 28-åringen var drömmarna om fotbollens finrum.

Milans kanske mest prestigefulla värvning inför den kommande säsongen Carlos Bacca hann bjuda på en intervju angående valet av klubbadressen.

– Milans projekt är det som både lockade och övertygade mig. Milan vill ta sig tillbaka till toppen av Europa. Jag valde Milan för jag gillar utmaningar, och att spela med Milan i Champions League är definitivt en. Glöm inte att endast Real Madrid har fler Champions League titlar än Rossoneri. Jag hade erbjudande från Mellanöstern, Kina, Tyskland, England, Spanien men även andra italienska klubbar var ute efter mig.

– Jag är oerhört motiverad, och jag vill lyckas lika väl som jag lyckades i Sevilla. Jag vill väcka den sovande skönheten Milan. Vi siktar mot att ta oss till Champions League samtidigt som vi ska utmana om Scudetton. Milan är Italiens största klubb men för att lyckas behöver vi konkurrera mot lag som Juventus, Inter, Roma och Lazio.

Anfallaren insisterade på att valet av klubben inte handlade om det finansiella.

– Om valet endast handlade om pengar, skulle jag förmodligen ha valt Mellanöstern. Det är bra med lukrativa erbjudande, men pengar är inte allt för mig. Jag ville ansluta mig till en storklubb med stora planer som Milan.

– Cristian Zapata berättade mycket gott om klubben och staden Milano.

 

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen