Senaste: Witsel har sagt ja till Milan – Så ser situationen ut just nu

Efter ett telefonsamtal mellan Witsels representanter och Milan har belgaren sagt ja till en eventuell ankomst till Milano. De rödsvarta har dock inte en ekonomisk överenskommelse med varken spelaren eller hans klubb.

Milannews.it skriver att Axel Witsel, efter lång tids funderingar, blivit övertygad av Milans projekt och att han tror att laget går igenom en pånyttfödelse. Därmed har han enligt den italienska sajten sagt ja till en eventuell flytt till klubben. Det ska dock nämnas att Witsel inte har en ekonomisk överenskommelse med Milan. Hans representanter har inte fört lönesamtal eller liknande med dem rödsvarta.

Den svåraste biten för Milan kommer bli att övertyga Witsels klubb, Zenit St Petersburg. Just nu skiljer det cirka 10 miljoner mellan Milans bud och Zenits pris, skriver Milannews. Detta kan vara det som gör att affären spricker. Det råder dock stor försiktighet då Milan verkligen vill ha mittfältaren och han själv sägs vara övertygad om att Milan är rätt val för honom, trots att han tidigare sagt att han vill spela i ett lag som spelar Champions League.

Enligt Milannews kommer Milans ledning idag att diskutera huruvida man ska fortsätta jaga Witsel nu när han accepterar en flytt till klubben eller om man ska börja se sig omkring efter andra alternativ.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen