Bonaventura: “Vi jobbar väldigt hårt”

I fredags började Giacomo Bonaventura träna ihop med sina lagkamrater inför den nya säsongen. I en intervju med Milan Channel talar han om träningarna, nyförvärven, Mihajlovic och den nya säsongen.

– Vi arbetar för att kunna starta säsongen på ett bra sätt. Vi jobbar väldigt hårt och alla vill göra bra ifrån sig. Dessa dagarna är jobbiga men det är så det ska vara. Detta är rätt sätt att börja säsongen på. Tränaren är väl förberedd och hans stab är fantastisk. Vi tränar mycket fysik så att vi kan komma upp i rätt fysisk nivå men också förbättra vårt spel. Än så länge fungerar allting jättebra.

– Alla var i bra form redan innan vi samlades på Milanello och det är en bra startpunkt. Nu fortsätter vi med det tuffa jobbet fram till mitten av augusti då de första officiella matcherna börjar. Några toppspelare har anlänt. Konkurrensen hårdnar, vilket är bra och viktigt för truppen. Jag gillar att spela bakom anfallarna och vi vet allihop vad vi måste göra på varje position.

– Jag hoppas att jag gör bättre ifrån mig än förra säsongen. Nu har jag ett års mer erfarenhet och jag känner dessutom till miljön. Jag hoppas att jag utvecklas jämfört med förra året. EM? Det är ett mål för mig och en stor motivationskälla men allt hänger på hur bra jag gör ifrån mig i Milan. Jag koncentrerar mig på Milan sen får vi se vad som händer.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen