Uppgifter: Kondogbia är överens med Milan

Igår kväll reste Adriano Galliani och Nelio Lucas till Monte Carlo för att försöka övertyga Geoffrey Kondogbia om att komma till Milan. Under morgonen har det kommit uppgifter om att parterna ska vara mer eller mindre överens om en övergång till Rossoneri.

Milan har sedan en tid tillbaka varit överens med Monaco om den franske mittfältaren. Nu uppges man i princip vara överens med spelaren om de personliga villkoren. Igår kväll åt Galliani och Kondogbia middag tillsammans, i sällskap av Nelio Lucas samt spelarens agent. Enligt rapporter ska Lucas varit den som spelat en avgörande roll i förhandlingarna, och parterna ska till slut ha nått en preliminär överenskommelse om en övergång till Rossoneri.

Enligt uppgifter ska Milan betala en summa på 30 miljoner euro för mittfältaren. Eftersom spelaren är en del Doyen Sports spelarstall, ska Rossoneri ha lämnat över en betydande del av förhandlingarna till Nelio Lucas, som är VD för företaget. Spelaren väntas få ett 4-års kontrakt värt 3,5 miljoner euro per säsong. Fransmannens nuvarande kontrakt med Monaco sträcker sig till 2018 och är värt omkring 2,5 miljoner euro per år. Det slutgiltiga godkännandet från spelaren själv kan enligt uppgifter komma redan idag.

Källa: Calciomercato.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen