BBC: Mihajlovic vill ha Jovetic som trequartista

Efter att Milan kommit överens med Jackson Martinez och fortsätter jakten på Ibrahimovic, ska man nu vilja ha in en trequartista av hög kvalitet. Milans nye tränare Sinisa Mihajlovic vill enligt uppgifter ha Manchester Citys Stevan Jovetic i denna roll.

Tidigare rapporterade vi om att Milan ska vara intresserade av Fiorentinas anfallare Mohammed Salah. Egyptiern väntas inom kort meddela sin klubb om han vill stanna eller gå vidare, med ett koppel av klubbar redo att buda på den tekniske anfallaren. Salah är dock inte den enda offensiva pjäsen som Milan uppges hålla ögonen på. Stevan Jovetic, som för närvarande huserar i Manchester City, ska även han finnas på Rossoneris radar.

Milans nye coach Sinisa Mihajlovic vill enligt uppgifter från BBC plocka in Jovetic som trequartista i ett 4-3-1-2 system, där montenegrinen kan agera spelfördelare och målgörare. Liksom Salah är även Jovetic jagad av Milans ärkerivaler Inter, som är minst sagt aktiva på transfermarknaden. Ett ytterligare alternativ för rollen som trequartista, är den kroatiska talangen Marko Pjaca. Kroaten, som är född 1995, tillhör Dinamo Zagreb och spås en lysande framtid.

Källa: Calciomercato.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen