Pazzini: “Det var en speciell kväll”

Giampaolo Pazzini gjorde inte någon kanonmatch men hans kväll blev ändå speciell. Med kaptensbindeln runt armen gjorde han sitt 100:e Serie A-mål i karriären, ett mål som han jagat under en lång tid, säger han till Milan Channel.

– Det har varit ett mål som jag jagat under en lång tid. Jag lyckades och det hände med kaptensbindeln runt armen. Abbiati gav mig bindeln innan matchen och sa att jag skulle gå ut och sätta dit mitt hundrade mål. Att göra det hundrade målet i sin karriär samtidigt som man är lagkapten gör det hela till en väldigt speciell kväll. Min familj och många av mina vänner var på läktaren och såg det.

Pazzini talade sedan om lagkamraterna, Christian Abbiati och Stephan El Shaarawy.

– Abbiati är en av ledarna i omklädningsrummet, hans gest var väldigt fin. Jag är glad för El Shaarawy, han har fått kämpa sig genom några tuffa månader. Han förtjänar framgång då han är en bra person, jag önskar honom all lycka.

Avslutningsvis pratade anfallaren om sin framtid.

– Ingen har pratat med mig om framtiden, vi får se. Alla vet att jag är lycklig här. Det som president Berlusconi och Adriano Galliani har sagt är helt rätt, en klubb som Milan måste komma tillbaka till toppen och konkurrera i Europa. Det ligger i klubbens DNA.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen