Inzaghi: “Jag ber om ursäkt”

Filippo Inzaghi såg minst sagt nedstämd ut trots att Milan tog sin mest övertygande seger för säsongen när Torino var på besök. I en intervju med Milan Channel efter matchen bad tränaren om ursäkt till alla fans.

– Jag ber om ursäkt för att jag inte tackade fansen efter matchen, de har varit väldigt goda mot mig under hela säsongen. Jag har inte träffat någon som haft något negativt att säga, det är helt otroligt. De har säkerligen kunnat kritisera mig men kärleken som fansen och jag delar är för stark. De ser att jag ger allt jag har.

– Det som är mest tillfredsställande är lagets svar på planen för det är svårt att spela när så många rykten florerar runt klubben. Vi har saknat många spelare under säsongen, El Shaarawy har varit skadad länge. Det är svårt för en tränare att hantera situationen med så många spelare borta. Vi har gjort två otroligt bra hemmamatcher mot Roma och Torino, vi spelade bra mot Sassuolo och Napoli också. Jag tror att vi hade vunnit ifall det som hände inte hade hänt.

– Detta var svaret från en grupp som vill resa sig och visa att man vill spela i Milan-tröjan. Den enda matchen där vi inte gjorde vårt bästa var mot Udinese borta, i resten av matcherna har laget gjort allt de kan. Abbiati frågade mig ifall jag kunde ge kaptensbindeln till Pazzini då han verkligen ville det. Han hade chansen att göra sitt 100:e Serie A-mål och jag tyckte att han förtjänade det. Jag tror att denna truppen kan göra bra ifrån sig efter ett par justeringar.

Avslutningsvis talade Inzaghi om Van Ginkel, som verkligen växt in i Milan under dem senaste månaderna.

– Chelsea har många mittfältare och Van Ginkel är en spelare som behöver speltid. Min önskan vore att han stannar, om det är möjligt, för han hjälper laget otroligt mycket.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen