Milan ute efter Jose Mauri

Övergångsfönstret närmar sig med storsteg, och allt fler spelare ryktas in till den rödsvarta klubben. Nu rapporterar Milannews.it att Milan är ute efter Parmas mittfältare Jose Mauri. 

Jose Mauri har haft en strålande säsong för sitt Parma. Den 18-årige italienaren som briljerat på mittfältet ska även ha lyckats imponera på Milan. Redaktören på Milannews.it lyckades få till en intervju med talangens agent, där agenten kunde bekräfta intresset från Milano.

– Milan har visat intresse för min klient under en längre tid. Vi har mycket respekt för Milan och uppskattar intresset. Dem har nog även ett försprång gentemot de andra klubbarna eftersom att dem visat intresse under en längre period. Jag har en god relation med Galliani precis som jag har med många andra klubbar. Jag har även goda relationer utomlands.

– Idag hölls den tredje auktionen för Parma men inga bud ramlade in, dock finns det en möjlighet att klubben blir uppköpt fram till den 28:e Maj. Om Parma skulle få in en ny ägare, och ägaren väljer att behålla Mauri, lär min klient respektera sitt kontrakt som löper ut 30 juni 2016. Om klubben dock inte blir såld, lär Parma släppa alla sina spelare.

– Milan är ute efter spelare som kan spela på mittfältet, men klubben är inte ensamma om intresset för Mauri, det finns cirka 4 klubbar utomlands som visat intresse för min spelare. Först och främst måste vi se vad som händer med Parma, sedan gör vi vårt val.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen