Inzaghis presskonferens inför Milan-Torino

Filippo Inzaghi höll det som kan komma att bli hans näst sista presskonferens som Milan-tränare. I vanlig ordning talade han om sin osäkra framtid.

– Jag hade tur mot Torino när jag spelade men nu är jag tränare. Vi spelar på San Siro och det känns skönt att spela på kvällen. Det har varit ett tufft år men vi hoppas alla på att det blir en bra match. Jag har ett kontrakt om sträcker sig över nästa år också, om jag inte blir tillsagt om något annat. Jag kommer fortsätta att göra mitt bästa, precis som jag alltid gjort.

– När en säsong inte går ens väg är det naturligt att många andra namn nämns men jag kommer att fortsätta göra mitt jobb fram till jag blir tillsagt om att göra annat. Jag har ett kontrakt och hoppas kunna ta Milan tillbaka dit där fansen vill ha klubben. Grunden är lagt i Milan och situationen är inte så dålig.

Tränaren talade sedan om laget och framför allt de unga spelarna.

– Jag känner till ungdomarna bättre än någon annan då det var jag som vann Viareggio Cupen med dem. Några av de gick till Serie B och har tyvärr inte fått så mycket speltid. Vi lät Felicioli debutera, han är född 1997 men han är väldigt duktig. Vi har många duktiga spelare som är födda 1998 men det är svårt att låta dem debutera i ett sådant skede. De borde inte bli inslängda i hetluften direkt. Honda kommer att spela imorgon. Han förtjänar det för attityden han visar varje dag på träningarna.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen