Galliani: “Stora saker kommer att ske”

Säsongen börjar lida mot sitt slut och transferfönstret närmar sig. Adriano Galliani har talat till MilanNews och avslöjat att det kommer storma under mercaton.

– De senaste tio åren har vi tagit oss till Champions League-final tre gånger. Vi vill tillbaka till den nivån nu för vi har lidit nog, började han.

– Efter första juni kommer vi att ta ett beslut angående Pippo, men det har alltid varit självklart att han ska arbeta för oss säsongen ut.

Många supportrar och journalister är på vice presidenten angående spelare som tidigare spelat för Milan, eller varit på väg till Milan men nu gör succé i andra klubbar. Galliani själv vill inte se tillbaka på vad som har varit, utan han är mer intresserad av framtiden.

– Det som har hänt har hänt och det finns ingen anledning att blicka tillbaka. Jag är glad för Pirlo, Tevez och Juventus. De plockar hem poäng som är viktiga för alla italienska klubbar.

– Nästa års Milan kommer absolut att vara mer italienskt och jag tror att vi kommer göra stora saker under mercaton. År 1998 slutade vi på elfteplats och året därpå vann vi ligan. Vi har samma vilja nu.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen