Galliani flyger till Madrid imorgon – Milan har inte gett upp drömmen om Ancelotti

Det verkar glasklart att Milan vill få in Carlo Ancelotti som Filippo Inzaghis ersättare inför nästa säsong. Calciomercato skriver att klubbens vice president, Adriano Galliani, kommer att flyga till den spanska huvudstaden under morgondagen för att övertala Ancelotti om en hemkomst.

Under gårdagen sade Berlusconi att Ancelotti kommer att ta över Milan ifall han får sparken av Real Madrid. Något som tränaren själv inte var lika säker på.

– Jag har framtiden klar för mig, antingen stannar jag i Real Madrid eller så tar jag ett sabbatsår, sade han efter Real Madrids segermatch mot Getafe i den sista omgången.

Efter det uttalandet kändes Milans dröm om Carlo Ancelotti släckt men enligt Calciomercato, som hänvisar till Tuttosport, ska Adriano Galliani flyga till Madrid under morgondagen för att träffa tränaren som vunnit två Champions League-titlar med Milan. Målet med mötet är att övertala italienaren om en comeback.

Sajten skriver dessutom att Milan kommer att satsa på att köpa tillbaka Zlatan Ibrahimovic, detta som ett försök att locka Ancelotti till att skriva ett treårskontrakt med den rödsvarta klubben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen