Diego Lopez: “Jag vill stanna här”

Diego Lopez har en supersäsong bakom sig fast att laget läcker in mål. Trots Milans kräftgång säger målvakten att han vill stanna i klubben.

– Man kan inte säga något om lagets insats idag [läs: igår], det var väldigt svårt med tio spelare i 90 minuter. Jag har alltid sagt att detta Milan kommer att resa sig och komma tillbaka dit det förtjänar att vara. Jag vill stanna och vara här länge. Det är en svår tid för oss alla. Jag gör mitt bästa för att hjälpa laget. Jag hoppas att Milan ska komma tillbaka där klubben förtjänar att vara, det vill säga toppen.

– Straffräddningen och den på slutet när Mertens sköt var svåra räddningar men jag försöker bara hjälpa laget, precis som alla andra. Vi måste visa vilken ära det är att bära Milan-tröjan, den betyder mycket för många runt om i världen. Som barn såg jag Milan vinna internationella titlar och jag vet vad det innebär att vara en del av denna klubb.

– Nyckeln till mitt goda psykiska tillstånd är mitt arbete med tränare Magni. Vi jobbar både med det psykiska och fysiska. Alla målvakter här är övertygade av hans kvalitéer och vi litar på honom. Jag är i mitt livs form och det är tack vare Magni. Vi måste göra vårt bästa och försvara tröjan med våra liv. Vi ska spela för färgerna på tröjan i de resterande matcherna.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen