Laguppställningar:

Chievo (4-4-2): Bizzarri; Schelotto, Cesar, Dainelli, Zukanovic; Birsa, Mattiello, Izco, Hemetaj; Meggiorini, Pellissier

Milan (4-3-1-2): Diego Lopez; Bonera, Alex, Bocchetti, Antonelli; Montolivo, De Jong, Poli; Bonaventura; Menez, Destro

Matchen:

Det första farliga läget kom efter ca 15 minuter spelade. Alex stod för en hård frispark och Bonera fick chansen på två raka returer, men kunde inte få bollen förbi målvakten.

10 minuter senare kom Pellissier igenom och förbi Bocchetti. Lopez var dock med på noterna och kunde avvärja ut till hörna.

Milan hade en stor del av bollinnehavet och fick en till chans innan halvtid. Montolivo drog på vad som såg ut som ett skott, men Destro dök upp med en nick som han dock inte kunde hålla ned, utan bollen gick över ribban. Första halvlek slutade 0-0.

I inledningen av andra passade inbytte Honda på att träffa virket med ett långskott, men bollen ville inte in.

Andra halvlek började annars som den första slutade. Med halvtaskigt tempo och få chanser. Schelotto skulle dock få chansen med en rökare mot krysset i den 63:e minuten. Lopez kunde dock sträcka ut och rädda.

Milan svarade omgående och Menez kom loss med mycket utrymme till höger. Han slog sedan in bollen mot en framrusande Pazzini, men en Chievo-spelares ben hann emellan och kunde rädda upp situationen.

Chanserna avlöste nu varandra och Chievo kom i ett nästan identiskt läge i minut 67. Meggiorini gick dock på avslut själv, men denna gång hann De Jongs ben istället fram och kunde förhindra avslutet. Men det var inte slut  där heller. Inbytte Milan-bekantingen Paloschi fick vända runt och avsluta i minut 70. Lopez kunde dock fortsätta rädda de rödsvarta och tippade ut bollen till hörna.

Efter ett par intensiva 10 minuter så lugnade matchen ned sig en aning. Milan försökte förändra och bytte in Pazzini och Cerci, men utan resultat. Matchen slutade 0-0.