Krönika: I see the light at the end of the tunnel

(Krönika skriven av Malcolm J-m)

Exakt som det står i rubriken har jag börjat känna optimism, vare sig vi har avdankade spelare eller inte. Optimismen inom vill inte försvinna.

Milan har gjort sig av med massa skräp som Matri, Nocerino och Emanuelsson. Samtidigt har man värvat in kvalitetsspelare som Diego Lopez och Alex, och detta har gjort att jag känner mig hoppfull inför denna säsong. Dock så har Milan ersatt Balotelli med Torres, men det spelar ingen roll. För jag är väldigt optimistisk just nu.

Detta är mycket på̊ grund av alla ord som Pippo har sagt om laget. Bland annat ”den som inte kämpar får inte spela i mitt Milan” och ”jag kan garantera er att i morgon (31 augusti) så kommer vi att visa en massa vilja”. Det är just det Milan har saknat under de senaste säsongerna. Vem gladdes av att se vårt trötta lag under Allegri? Definitivt inte jag, speciellt inte när man kunde se lag som Dortmund och Juventus springa tills de svimmar. Denna krigaranda som Inzaghi talar om att hans Milan ska ha låter ju inget annat än positivt, vilket i sin tur har lett till all optimism.

Jag har väldigt länge drömt om att få se ett sådant Milan. Ett Milan där vi har 11 hungriga lejon ute på̊ planen. Under vårsäsongen har det inträffat ett fåtal gånger, till exempel under matcherna mot Juventus och Atletico Madrid. Vågar man hoppas att detta lag kan kriga som Dortmund, Juventus eller Atletico Madrid?

Frågorna är många inför den kommande säsongen, dock så är optimismen enorm.

Jag tror, hoppas och vet att denna säsong kan mycket väl vara säsongen då Milan visar sitt riktiga jag igen. Säsongen då publiken dras tillbaka till vår mäktiga arena. Säsongen där Torres vaknar till liv och blir en giftig huggorm i straffområdet.

Ikväll tar Milan emot Lazio, och jag hoppas att ni är lika optimistiska som jag. Vilka ska annars vara optimistiska om det inte är vi fans?

Forza Milan! Sempre per te!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen