Petagna: “Den här säsongen kommer jag alltid att minnas”

Andrea Petagna talade idag på Milanello till Milan Channel. Här är hans ord:

Angående våren i Milans primavera:

Det finns så mycket bitterhet. Vi hoppades att nå finalen i cupen men Udinese var för starka. Det jobbigaste just nu är att vi inte vann mot Atalanta hemma. Vi saknade en övertygelse om att kunna vinna och vi var trötta och saknade finess i spelet.

Om året som helhet:

– Jag tror att det var ett ganska bra år. Jag har haft fem olika tränare. Jag gjorde 10 Serie A matcher och jag vann Viareggio, så även om jag hade några skador i slutet av säsongen tror jag det var ett bra år. Den här säsongen kommer jag alltid att minnas eftersom jag gjorde min debut för Milan mot Verona och såklart även segern i Viareggio-turneringen. Om Milan hamnar utanför Europa skulle det att vara mycket negativt för laget och nu är vi beroende av andra resultat för att det inte ska ske, vi får se vad som händer.

– Galliani sa att vi måste vinna mot Sassuolo hemma och sedan se vad som händer. Sassuolo bör inte underskattas, det är ett mycket bra lag med ett utmärkt anfall. Vi måste förbereda oss och om vi spelar som vi ska så tar vi hem tre poäng.

Om Mastour och om framtiden?

– Vi hängde en stund i omklädningsrummet. Det är verkligen inte lätt att vara proffs i hans ålder. Jag lever min dröm. Min dröm är att spela för Milan men vi kommer att utvärdera situationen med klubben, med Galliani och med min tränare.

Källa: Milannews.it

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen