Ancelotti ny tränare för Milan?

Under morgonen har det dykt upp en sensationell nyhet. I den stora djungeln av tränare som sägs kunna ersätta Seedorf har det dykt upp ett nytt namn.

Enligt tidningen Corriere della Sera kan Real Madrids tränare Carlo Ancelotti vara aktuell som ny tränare för Milan ifall han misslyckas med att vinna Champions league. I finalen ställs man inför ett derby mot Atletico Madrid, som även slog ut Milan ur turneringen denna säsong, och förväntningarna är höga. Om Real Madrid skulle förlora finns det en chans att man gör sig av med den före detta Milanspelaren och tränare. Relationen mellan Ancelotti och Milans ledning har alltid varit god och man sägs observera situationen noga ifall en möjlighet öppnar sig för en återkomst. 

Ett stort hinder ska dock vara lönen. Ancelotti tjänar för närvarande 7 miljoner € per säsong i Real Madrid, en summa som Milan just nu inte kan erbjuda. Detta är dock bara ett rykte som kanske skulle bli aktuellt först om Real Madrid inte lyfter bucklan i Champions League. Fortsättning följer. 

Källa: Milannews

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen