Marek Jankulovski: “Derbyt är alltid en speciell match”

Marek Jankulovski befann sig under gårdagen på Milanello. Den forne Milan-spelaren talade med Milan Channel och han hade följande ord att säga inför söndagens derby:

“Derbyt är alltid en speciell match och när det närmade sig var vi alltid spända och försökte ge något extra. Kanske ännu mer än under Champions League-matcherna. Jag var alltid taggad, men jag minns derbyna som vi vann bättre. Det är kul att se att supportrarna uppskattar mig. Jag sade alltid att jag ville avsluta min karriär här. Jag gav alltid allt jag hade och det är bra att det är ihågkommet.”

“Derbyt tror jag kommer bli en tuff match. Det har inte varit någon bra säsong för något av lagen, men låt oss hoppas på tre poäng till oss för att avancera till Europa League. Inter är ett tufft lag och jag tittar på alla italienska matcher. De har alltid kvalité i vad de gör, men Milan spelar som hemmalag och de måste styra spelet och göra fansen glada.”

“Jag är glad för Carlo Ancelottis skull och glömmer inte vilka fantastiska år vi hade tillsammans. Jag hoppas att han vinner CL-finalen. Kaká bidrar alltid med viktiga saker och det är kul att träffa honom igen. Hoppas han visar sig från sin bästa sida på söndag.”

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen