De Jong: “Derbyt är en stor match för supportrarna”

Milan-mittfältaren Nigel De Jong talade idag med Milan Channels mikrofoner. Det här var vad holländaren hade att säga:

“Det är första gången den här säsongen som vi har fyra raka segrar, så vi alla är nöjda med det. Vi måste fortsätta på samma sätt och vara fortsatt fokuserade. Det kommer inte bli lätt mot Livorno på lördag, men det är ännu en match vi måste vinna för att nå Europa League nästa säsong, så det kommer bli en stor match för oss.”

Om några veckor möts Milan och Inter i ett hett Derby della Madonnina. Den blåsvarta lokalrivalen ligger för närvarande 5 poäng före Milan i Serie A-tabellen.

“Derbyt är en stor match för supportrarna, för staden och för alla. Den är speciellt viktig för oss med tanke på vilken form vi befinner oss i för tillfället. Det är viktigt att vi tar alla tre poäng i den matchen. Atmosfären inför derbyt kommer vara speciell både för oss och supportrarna. Vi känner oss självsäkra för stunden och jag är säker på att vi har kapaciteten för att kunna vinna matchen.”

Till slut ville 29-åringen visa sin uppskattning gentemot alla Milan-supportrar med orden: “Tack alla och låt oss bli kvar på den inslagna vägen så vi kan kvalificera oss till spel i Europa nästa säsong!”

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen