Emanuelson: Nöjd med assisten till Kaká

Urby Emanuelson är nöjd med sin framspelning till Kakás 1-0 som även var brassens 100:e mål i Milantröjan.

– Jag är nöjd med hur jag spelade idag, vi behövde verkligen segern idag och spelade även bra. Vi måste fortsätta såhär, sade Emanuelson till Milan Channel.

– Kakás första mål? Jag tog med mig bollen och såg sedan Kaká och beslutade sedan för att passa honom, vilket var ett bra beslut, då han gjorde sitt 100:e mål.

– Kaká är grym, han jobbar alltid för laget och är en mästare. Jag är glad för honom.

Emanuelson skadade armen mot Roma den 16 december men säger nu att det är bättre.

– Armen känns bättre, jag känner fortfarande lite smärta men kan spela ändå. Sen jag kom tillbaka är det viktigt att jag spelar, fortsatte holländaren.

-Efter matchen mot Barcelona har jag spelat som ytterback och blir sakta bättre men jag kommer fortsätta arbeta för att utvecklas. 

– Vi behövde verkligen segern med tanke på den tuffa situationen, nu har vi fått en bra start på 2014, nu gäller det att vinna nästa match också.

Nyligen blev Keisuke Honda officiellt klar för Milan samtidigt som Rami blev spelklar, två nyförvärv Emanuelson är nöjd med.

– Det är positivt för klubben att vi värvat två spelare som Honda och Rami. 

– Honda? Vi träffade honom igår, han var väldigt lugn. Allt är nytt för honom men för mig är han en bra spelare. Jag kände till honom när han var i Holland och är glad över att ha honom här.

Källa: TMW.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen