Maldini: Den här säsongen blir tuffare för Milan

Milans förre lagkapten Paolo Maldini ställde nyligen upp i en intervju för Milan Channel där han pratade om lagets form, tankar om säsongen och Mario Balotelli.

“Förra året var framgångsrikt för Milan när de på något mirakulöst sätt lyckades kvalificera sig för champions league, men det här året blir det svårare,” sa den förre milanbacken. “Den här säsongen finns det lag i ligan som är bättre än vad de var förra säsongen”

“Napoli sålde Cavani men investerade bra och stärkte laget, Roma är äntligen i form och sedan har vi Juventus som är starkast av de alla.”

Milan har släppt in flertalet mål vid fasta situationer hittils denna säsong och det defensiva spelet är sämre än någonsin.

“Om dålig koncentration är problemet? Kanske. Det finns många anledningar”

Maldini valde även att kommentera de två spelarna som redan dragit på sig tre respektive fyra matchers avstänging, Mario Balotelli och Philipe Mexes.

“Mexes måste försöka kontrollera sig själv, så som jag gjorde. Han förtjänar sin fyra matchers avstänging”

“Jag har aldrig spelat med Mario Balotelli, men han måste förändra sin attityd. En mästare som honom borde bli applåderad och hyllad av sina motstånadre, men med hans attityd gör han det omöjligt. Han är en man, jag förväntar mig att han mognar.”

Slutligen sa Milanlegenden sitt om straffet att tvingas spela inför tom arena mot Udinese den 19 Oktober.

“Den här typen av ramsor har alltid förekommit på arenorna och de kommer förmodligen alltid att göra det också. Det är inget man kan kontrollera.

“Jag tror att beslutet att stänga ner hela arenan är fel, för det betyder att flertalet italienska arenor kommer att få stå tomma framöver.”

Källa: forzaitalianfootball.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen