Supporterintervju: Stephanie Chindeh

1: Berätta lite om dig själv.
Mitt namn är Stephanie Chindeh. En 21-årig Boråsare som bor och studerar i Stockholm. Jag är halvsyrian och halvpolack men är född och uppvuxen i Sverige. Folk beskriver mig som en galen fotbollstjej som föredrar att alltid prata fotboll, helst om Milan.

2: Förklara för mig hur du blev en Milanista? 
Genom den fantastiska spelaren, Ricardo Kaká. När jag var yngre och själv spelade fotboll var min första fotbollströja en Milantröja med Kaká på ryggen. Sedan den dagen har jag och kommer alltid varit en Milanista.

3: Varför just Milan? 
Följde hjärtat.

4: Vem är din absoluta favorit Milan-spelare någonsin och varför?
Utan tvekan Ricardo Kaká. Han är inte bara en fantastisk fotbollsspelare utan även en människa med hjärta av guld utanför planen. Utöver Kaká är Thiago Silva en spelare värt att nämna, världens bästa mittback!

5: Vad tycker du om Kaká-värvningen?
Den goda nyheten gjorde mig så glad att jag bokade en resa till Milano. Sen dagen han lämnade Milan har jag hela tiden hoppats på att han ska komma tillbaka. Och det gjorde han. I mångas ögon är han slut som spelare men jag tror att han har mycket kvar att ge. Jag är övertygad om att hans återkomst kommer att göra nytta för Milan.

6: Vad tycker du om att ge Montolivo kaptensbindeln?
Jag förväntade mig att Abbiati skulle ta på sig den rollen men så blev inte fallet. Montolivo är en stabil spelare som förtjänar kaptensbindeln.

7: Hur bra chanser har Milan till att vinna Scudetton?
Att vinna Scudetton blir nog svårt i år. Jag tror att Milan kommer ligga hack i häl på favorittippade Juventus som tar hem det i år.

8: Vilken placering tippar du Milan på säsongen 13/14?
Andra plats! Det räcker tyvärr inte hela vägen ut. Jag hoppas innerligt att jag själv har fel.

Namn: Stephanie Chindeh

Ålder: 21

Bästa Milan minne: Måste nog säga min första Milanmatch då de vann med 3-1 mot Chievo hemma. Ni som har varit där kan nog hålla med om att det inte går att beskriva känslan när man halvspringer upp för San Siros trappor för att få en skymt av planen. Helt plötsligt står man där med gåshud och är världens lyckligaste människa. Den där känslan…

Sämsta Milan minne: 6 maj förra året. Jag fyllde 20 år och åkte ner för att se Inter-Milan. Milan förlora med 4-2 och samtidigt säkrade Juventus ligan. Det var inte roligt att vistas ute med Milankläder från topp till tå den kvällen kan jag lova.

Bästa spelare i dagens Milan: Just nu, Balotelli.

Bästa spelare i världen: Messi

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen