Niang: “Milan är det enda som gäller för mig”

M’Baye Niang har bestämt sig för att stanna i klubben trots rapporterande intresse från PSG. “Milan är det enda som gäller för mig.”

Den 18-årige Niang intervjuades av Google Hangout i onsdags och visade att han inte har någon brist på ambition i San Siro.

“Milan är det enda som gäller för mig idag. Ja, jag är född i Paris och gillar PSG men jag vill vinna titlar med Milan, speciellt Champions League.”

“I början kämpade jag mycket hårt för att italiensk fotboll är mycket taktiskt och fysiskt, men allt är bra nu. Milan är en mycket bra klubb och jag älskar många saker inom den. Alla här hjälper dig. Jag måste lära mig ännu mera från tränaren och de andra människorna inom klubben.”

“När jag spelade för Caen, var mitt mål att gå till en större klubb. Idag representerar jag Milan och hoppas kunna stanna här så länge som möjligt”

Niang fick också frågan om hur det var att ha jämförts med Thierry Henry.

“Nej, jag är långt borta från honom ännu. Han uppnådde så mycket och jag måste arbeta hårt för att bli så bra, men mitt mål är att bli bättre än Henry.”

Han gjorde nästan en enorm inverkan i Champions League då han kunde punkterna matchen med sitt friläge som istället träffade stolpen.

“Jag hade otur mot Barcelona, men jag är fortfarande ung och kan kompensera för det i ett annat spel på den nivån. Matchen mot Barcelona ligger i det förflutna, och jag tänker inte alls på den längre.”

“I Serie A vill jag verkligen inte förlora mot Inter, men om sanningen skall fram vill jag vinna mot alla lag vi möter.”

M’baye Niang, Stephan El Shaarawy och Mario Balotelli har blivit kända som “Mohican trion” på grund av deras liknade frisyrer.

“Jag har ränder runt mitt hår på huvudet och blev nyligen av med stjärnan. Jag tittar alltid på Balotelli, när han skjuter straffar eftersom att han aldrig missar dem.”

Källa: Football Italia Staff

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen