Milan-spelares resultat i dagens landslagsmatch!

Idag fick 4 av våra kära spelare möta Brasilien i en vänskapsmatch.

Från start spelade Mattia De Sciglio som vänsterback, Montolivo som mittfältare och Balotelli som anfallare.

Det var en händelserik match och det svängde mycket åt båda håll, Brasilien tog dock ledningen med 2-0 i första halvlek, Balotelli hade en jättechans och De Sciglio spelade riktigt fint, fick även mycket beröm av kommentatorerna som jämförde honom med Maldini, Montolivo var som vanligt fantastisk!

El Shaarawy fick chansen i andra halvlek då han blev inbytt direkt vid avspark. För Italiens del visades det vara ett genidrag.
I den 54e matchminuten slog El92 en hörna som studsade i målområdet och fram till De Rossi som lyckades klacka in bollen i mål. Assist på El Shaarawy! 2-1!

I den 57e minuten fick Balotelli bollen strax utanför straffområdet där han blev stillastående utan någon press, han tittade upp, tog ett steg med bollen, tog sats och smekte in bollen bakom Julio Cesar. Ett fantastiskt mål av SuperMario! 2-2!

Efter det var det inga fler mål tyvärr, El Shaarawy fick en jättechans i slutet av matchen, men bollen gick precis utanför högra stolpen.

De Sciglio fick 74 minuter idag och han förvaltade dom på ett bra sätt, förväntar mig ett bra betyg från tidningarna imorgon.
Balotelli fick 83 minuter och han var också riktigt bra, vi får hoppas att formen håller i sig för SuperMario, det ser onekligen väldigt ljust ut just nu.

Montolivo fick spela hela matchen och gjorde som vanligt en enastående insats!

Matchen slutade som sagt 2-2 och det ser riktigt lovande ut för Italien, många unga spelare får chansen och det känns som om de ligger bra till i den totala världsrankingen.

Imorgon kommer Milan att spela en vänskapsmatch mot Gattuso’s Sion, på San Siro!