Constant: Milan kommer inte att backa hem

AC Milan försvararen Kevin Constant har sagt att Milan inte kommer att backa bakåt och försvara sig när de möter Barcelona på Camp Nou på tisdag kväll.

Serie A laget chockade hela fotbolls-världen när de slog Barca med 2-0 på San Siro i den första av de två Champions League åttondelsfinalerna efter mål av Kevin Prince-Boateng och Sulley Muntari, men Constant tror ändå att det kommer bli en tuff match och att Milan inte kommer försvara sig som Chelsea gjorde förra säsongen.

“Vi är alla fokuserade på matchen mot Barcelona. Vi är väl medvetna om att tisdagens match kommer att vara mycket annorlunda än den första.” sade Constant till Milan Channel.

“Vi börjar med en 2-0 ledning, men vi kommer inte bara att försvara. Vi får ta till fältet med rätt mentalitet. De kommer att ha en hel del bollinnehav.

“Barcelona är ett bra lag, men de går igenom en tuff period. Det hände oss också i början av säsongen men vi måste vara försiktiga.

“Jag är övertygad om att vi kommer att spela en bra match och gå vidare till kvartsfinal. Dock måste vi göra det bästa av den fördelen vi har.

“De kommer att försöka anfalla från början och försöka göra mål så snabbt som möjligt och vi måste vara redo för det mentalt.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen