Allegri: Vi måste respektera Inter

Massimiliano Allegri höll på lördagen en presskonferens tillsammans med Silvio Berlusconi på Milanello efter sista träningen inför derbyt mot Inter. Allegri uttalade sig om morgondagens derby mot Inter, skadorna och relationen med Berlusconi.

“Relationen med presidenten har alltid varit utmärkt, med tanke på att jag tror att han är den presidenten med mest titlar i världen. Jag har alltid lyssnat på hans råd och han har alltid lyssnat på mina förklaringar. I slutändan håller vi med om många saker.”

“Presidenten pratar om respekt just nu, men han var den som visade stor respekt när han tog beslutet att inte byta tränare efter åtta ligaomgångar. Spelarna i laget får äran för onsdagens match mot Barcelona, men imorgon är det en annorlunda match, både för Serie A och för staden.”

“Matchen kommer att vara annorlunda både på taktiska och tekniska villkor. Inter kommer vara angelägna att fixa till problem de har haft på den senaste tiden. Vi måste komma ihåg att bara för några veckor sedan hade de 13 poängs försprång på oss, så matchen kommer att bli tuff.”

“Inter har många skador, men de har en stor trupp med många kvalitéer, så vi måste respektera dem. Derbyt är en speciell match som skiljer sig från andra matcher och vi vet att vi måste uppnå ett bra resultat.”

Dessvärre är både Robinho och Mathieu Flamini fortfarande skadade, men både Giampaolo Pazzini och Kevin Constant är med i truppen trots skavanker.

“Vi kommer utvärdera Constant och Pazzini imorgon bitti, med tanke på att de är småskadade. M’baye Niang lämnade dagens träning tidigt, men det är inget att oroa sig över.”

Källa: Football-Italia
massimiliano_allegri_milan_ansa

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen