Intervjuer efter matchen idag

Bild: Milannews.it

Galliani: En bitter skön söndag. De Jongs hälsena har gått av och det betyder att hans säsong är över. Det är en stor förlust för laget och den tar bort ljuset från vinsten idag. 10 poäng på 4 matcher, det är synd att vi tappa så mycket poäng i början av säsongen men laget har alltid varit konkurrenskraftiga.
Jag har känt president Silvio Berlusconi sen 1979 och han är en stor drivkraft. Om han hade varit här sen augusti då hade vi varit på top i ligan. Laget jobbar riktigt bra nu och vi vinner även om vi gör misstag. Top 6 i tabellen är det bra lag som är där och vi måste göra det väldigt bra för att komma högre upp i  tabellen. Vi tänker inte på Roma, det är Reggina i Cupen och sen Pescara som vann över Genoa idag. Muntari har det bra likaså Ambrosini. Vi har tänkt på att skicka ut Strasser på lån men vi har bestämt oss för att behålla honom. Vi har en stor trupp och vi måste kompensera frånvaron för De Jong.

Allegri: Jag tycker att vinsten var välförtjänt. Det är alltid svårt att spela mot Torino. Det är en viktig vinst, tredje raka och den var verkligen viktig, speciellt efter Romas vinst igår mot Fiorentina. Vi är fortfarande en bit utanför men vi har tid för att återhämta oss och för att förbättra oss men nu måste vi tänka på cup matchen på torsdag. Vi spelade inte bollen till fötterna tillräckligt i den första delen av matchen och som ett resultat så såg vi inte så farliga ut. Vi gjorde ett misstag med att ligga under i matchen och Robinho gjorde ett snyggt mål för att ta oss in tillbaks i matchen. Andra halvlek så var det mycket enklare. En tränare, även en bra sådan, kan göra så mycket.
Klubben har alltid varit bakom mig både Galliani och president Berlusconi som har en väldigt mycket entusiasm. Vi är mycket ledsna för De Jong som gjorde det väldigt bra på planen men som nu måste vara borta en längre tid. I den positionen så har vi Ambrosini och Muntari som kommer komma tillbaka. Vi får se vad som händer på transfer fönstret, klubben övervakar sakerna noga. Jag tvivlar på att både Balotelli och Sneijder kommer att lämna sina klubbar. Montolivo kan spela framför försvaret men han gör det bättre där han är nu så han måste anpassa sig.

El Shaarawy: Jag ville fortsätta spela och göra mål men det viktigaste idag var att vinna och ta 3 poäng. Vi är väldigt glada.
13 mål är tillräckligt för att göra någon glad. Jag vill fortsätta spela som jag gör nu. Nocerinos första mål för säsongen var en riktig glädje för oss alla. Att hjälpa spelare som gör misstag gör oss till en stor och härlig grupp. Det är härligt att höra fansen sjunga. De Jong är en fantastisk spelare och han hade hjälpt oss väldigt mycket, låt oss hoppas att han kommer tillbaka så fort som möjligt.

Pazzini: Jag gjorde mål och jag är väldigt glad, det var en fantastisk dag. Vi vann en svår match idag. Jag sa till De Sciglio igår att jag kommer att göra mål från hans inlägg och det var nära. Han är en bra grabb och han kommer att få en fantastisk karriär. Jag är lycklig här och jag försöker visa min anknytning till klubben varje gång jag går in på plan. Det är hemskt det som hände De Jong, eftersom han alltid ger allt på träningarna och på matcherna. Vi ska fortsätta att kämpa för De Jong. Om vi inte hade tappat de poängen som vi tappa i början på säsongen, då hade vi varit på top just nu.

De Sciglio: Jag var bekväm på vänstersidan idag. När vi spelar som vi spelar nu då är allt bra, det blir mycket lättare. Inlägg är en del av mitt spel. Vi måste få ut det mesta av Pazzini med inlägg från mitten. Vi hoppas att De Jong kommer tillbaka utan några komplikationer. Det är en stor förlust.

Emanuelson: Nigel mår inte bra och han kommer att åka till sjukhuset inom de närmsta dagarna. Vi är väldigt ledsna och det är väldigt synd för laget, han hjälpte oss väldigt mycket. Lyckoönskningar till Nigel och vi hoppas att han kommer tillbaka snart. Vi spela en bra andra halvlek och jag är glad.
Det var en bra match. 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen