Constant: Alltid drömt om Milan

 

Kevin Constant blev intervjuad tidigare idag på Milanello av Sky Italia. Här följer hans uttalanden:

 

“Jag har drömt om att bära Milantröjan enda sen jag var liten, nu har min dröm gått i uppfyllelse och jag är väldigt lycklig” 

“Om jag är Allegris första val för vänsterbackspositionen?
Nu spelar jag som vänsterback, men det är andra spelare i laget som kan spela där också, jag vet inte om det är rätt att kalla mig startman. Jag var säker på att jag kunde spela som vänsterback, eftersom jag spelade där i Genoa, de prövade mig på den positionen och det gick bra. Jag är under Allegri’s förfogande, oavsett var han vill ha mig på planen.”

“Är det en tillfällighet att vi spelat bättre sen Berlusconi började besöka oss på Milanello?
Jag vet inte om det är en tillfällighet, men det är sant att hans närvaro är väldigt betydelsefull och viktig. Han ger dig stort självförtroende och motiverar dig, något som är viktigt för hela laget.”

“Mario Balotelli? Han är en fantastisk spelare och han gör det bra, men det är upp till ledningen att bestämma om han ska köpas eller ej.
Om Balotelli är värd lika mycket som Mona Lisa?
Mona Lisa är ovärderlig, jag vet inte om han har haft problem hos Manchester City, men jag skulle gladeligen välkomna honom hit till Milan.”  

Kevin Constant’s tidigare coach, Dominque Bijotat hade följande att säga om den nya Milanspelaren:

“Constant var en ung talang, men han hade aldrig någon kontinuitet, han var aldrig en stabil spelare, han kunde göra fantastiska rörelser och dribblingar, men han lyckades aldrig att kontrollera sina känslor. Han klagade ofta på domaren och antydde att deras beslut var systematiskt orättvisa.
Han är en del av den stora generationen, födda 1987. Men hans karriärs-väg har inte varit lika linjär som många andra spelare, det var en sak som gjorde honom irriterad, eftersom han alltid tyckte och visste att han var väldigt talangfull.”

“Ibland ville han inte hjälpa till defensivt, han tänkte enbart på den offensiva delen av fotbollen. Under den tiden hade han inte kvaliteterna hos en topp spelare, han hade en stark önskan av att lyckas, något som hjälpte honom att utvecklas och bli bättre väldigt snabbt.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen