Tsaren hyllar El Shaarawy

Andriy Shevchenko var i Milano igår och åt lunch med hans gamla lagkompisar Paolo Maldini och Pippo Inzaghi.

Tsaren besökte också Milans huvudkontor Via Turati där han hade en pratstund med Galliani och uttalade sig om Milans situation denna säsongen och så hyllar han El Shaarawy.

Milan kommer att ta sig ur denna svåra situation, Milan blir bättre och bättre, truppen växer och förbättras och jag kompletterar Galliani för att han har tagit in så många nya ungdomsspelare i Milan.

Jag visste inte mycket om El Shaarawy tills för några månader sedan, men nu har jag slagits av hans talang. Jag såg matchen mot Napoli och de mål som han gjorde var underbara mål. Den rörelse som El Shaarawy gjorde vid sitt andra mål mot Napoli var stor. Han har ett öga för mål och han arbetar hårt för sina lagkamrater, han vet hur man ska röra sig på planen och han är bra på att försvara också. Fråga mig inte vem El Shaarawy liknar eftersom jag inte tycker om att jämföra spelare.

El Shaarawy är fortfarande ung,men om han fortsätter så här då kommer han bli en riktig mästare. Han kommer bli en viktig spelare för Milan och för det Italienska landslaget.

Nu ska jag ägna mig åt att titta på fotboll istället för att spela. Från och med nästa år kommer jag att resa en hel del för att titta på fotboll, jag kommer att titta på många matcher och jag kommer att vara i Italien oftare.

Källa:football-italia.net

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen