Hachim Mastour: Min dröm är att vinna Ballon d’Or

Milans talangfulle yngling, Hachim Mastour, talar om sitt nya liv i Milano samt hans mål och drömmar för framtiden:

“Mitt Milan äventyr startade lite sent, tyvärr var jag inte riktigt redo att spela, de var tvungna att göra precisa och omfattande medicinska tester, vilket tog hela 2 månader.
Efter det anslöt jag till resten av truppen och jag har kommit in i truppen väl och jag trivs.”

“Om det är en dröm som går i uppfyllelse att jag kommit till Milan? Det är definitivt en stor erfarenhet för mig och jag utvecklas och blir bättre för varje dag som går.
Pippo Inzaghi är alltid redo att ge tips, speciellt för oss offensiva spelare.”

“Det är inte svårt att spela med spelare som är äldre än mig.
Det viktiga är att vänja sig vid det direkt, samt att utöka sin fart vid förflyttningar, dribblingar och framför allt måste jag tänka snabbt. Gör du inte det så blir ålders skillnaden uppenbar.” 

“Hur mitt liv har förändrats? Mitt liv har verkligen ändrats en hel del. Jag blev utslungad av en katapult rakt in i en ny värld.
Den viktiga saken är att förbli ödmjuk och ha mina fötter på jorden eftersom det är en lång resa innan jag når mina mål.”

“Mina mål? Först och främst är det att spela i Serie A, men min största dröm är att vinna Ballon d’Or”

 

Hachim Mastour föddes den 15e Juni 1998 i Reggio Emilia, Italien. Han anslöt till Milan i Juli 2012 från Reggiana, övergången kostade €500.000. (Lika mycket som Nocerino)
Just nu spelar han i Milan’s Allievi Nazionali – som coachas av Filippo Inzaghi.
Allievi Nazionali ligan är för de som är födda 1996 och 1997, så Mastour är en av de yngsta spelarna i ligan. Men han är verkligen en utav de största talangerna i världen just nu.
Här har ni 3 st filmer så ni kan se hans exceptionella talanger. Jag längtar tills dagen då han tar steget upp till A-Laget. Neymar, Messi, Ronaldo kan slänga sig i väggen. Vi har Mastour!

 


 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen