Nocerino glad att Berlusconi hälsade på

Nocerino: ” Vi är glada över att Berlusconi kom till Milanello för att träffa oss. Han sa att jag borde raka mitt skägg”.

Nocerino till Sky Italia:
“Passen till El Shaarawy i slutskedet av matchen? Jag hade sprungit nästan ända från vårat egna straffområde, så jag var helt slut när jag skulle slå passningen”.

“Jag tycker att vi gjorde en bra match. Förra veckan när vi spelade mot Fiorentina så hade vi inte alls samma spel som vi hade här mot Napoli och vi skapade fler chanser här.
Jag gillade vår attityd i laget, vi mötte ett starkt lag och det var inte lätt, vi måste fortsätta såhär och vi måste prestera bra för Milan kan inte vara där vi är nu”.

“Berlusconi? Hans besök på Milanello var verkligen bra för oss, han är Milans största fan och han är en väldigt viktig person för oss, vi är alla glada över att han ville ta sig tid att komma och hälsa på. När du jobbar med en person av den kalibern, då ger du lite extra och du tänker på tröjan du bär, du tänker på människorna runt om dig och vad de representerar. Berlusconi sa åt mig att raka av mitt skägg, det kommer jag göra eftersom jag lovade honom det. Han pratade med mig i enrum och det är jag glad över eftersom varenda ord från presidenten ger mig gåshud, han fick mig att tänka på var jag är och vad jag behöver göra samt vad jag representerar”.

“Jag har inte känt tron inom mig, inte förrens ett par matcher sedan, jag har inte spelat alls och det var ett tufft moment, men jag tänker Allegri, ledningen och mina lagkamrater, de har fått mig att känna mig viktig igen.
Min position? Jag kan inte säga att jag är spelaren som kan spela överallt på planen, jag vill vara viktig för mitt lag, jag känner inte att jag var ett fenomen förra säsongen men jag känner mig inte som en skitspelare nu heller. Detta är första gången denna säsong som jag känner mig nöjd med min instats, vi gjorde en bra match.”

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen