El Shaarawy efter matchen: “Jag tillägnar målet och segern till Silvio Berlusconi”

Foto: AP 

El Shaarawy var återigen poängräddare för Milan igår när han på sin 20-årsdag sänkte Genoa med matchens enda mål.

Efter segern var han överlycklig och sade följande:

– Jag är rörd eftersom jag tror det här är min bästa födelsedag någonsin. Jag är väldigt glad och förväntansfull efter segern och mitt mål, sade han till Sky Sport Italia.

– Är det här mitt Milan? Jag är glad att folk säger så. Jag ger bara mitt allt och är alltid tillgänglig för tränaren och laget. Jag gör mitt bästa för att laget ska vinna.

– Det var ett väldigt viktigt mål, eftersom det gav oss moral och mycket självförtroende. Jag firade inte målet eftersom det var Genoa som gav mig min professionella debut och jag är mycket tacksam för det.

– Jag har alltid sagt att jag föredrar att spela på vänstra kanten och sedan skära in och försöka skapa något. Med vår nuvarande formation försöker jag uttrycka mig på bästa sätt och jag gjorde även mål idag (läs igår).

– Fansen borde inte ha visslat åt Pato eftersom det är hans första match från start efter hans skador. Vi är medvetna om Patos kvalitéer och tyvärr har han drabbats av alla dessa skador. Pato är en stor mästare och väldigt viktig för oss. 

I pressrummet på San Siro sade han följande:

– Jag tillägnar målet och segern till Milans president, Silvio Berlusconi. Det är stort för mig att säga detta.

– Jag gör allt för Milan och om jag gör mål är det ännu bättre. Men det viktigaste är att vi vinner. Det finns många mästare här i Milan och alla är viktiga för att komma ut ur den här krisen.

– Att göra mål precis under Curva Surd är väldigt känslosamt. Jag har en bra tid just nu, men jag håller fötterna på marken och jag ska försöka fortsätta på det här viset.

– Pato? Det kändes bra att spela med honom ikväll (igår). Han har stora kvalitéer och han kan verkligen hjälpa oss mycket nu när han återvänt.

– Vistelsen på Milanello hjälpte mycket. Det hjälpte oss att förstå våra misstag. Vi är lyckliga över vinsten och vi måste fortsätta såhär.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen