Tillåt mig att få träna Milan

Foto: intervjuzonen, Sansiro 2011

Detta är ett enkelt inlägg där jag vill ta upp mina funderingar och fråga er. Själv är jag så arg att jag inte riktigt vet hur och på vilket sätt jag ska komma i kontakt med Galliani.

– Allegri? Visst en bra tränare, främst i Italien. Men jag har aldrig riktigt förstått mig på hans val av startelva och byten. Mellan mig och honom, det kan inte vara mig det är fel på, det måste vara hos honom felet ligger, för Milan förlorar. I mina ögon är tyvärr Allegri en otroligt feg tränare. Han vågar inte testa, han vågar inte säga sitt och det märkte vi som mest under Zlatans tid i Milan. Han vågar inte göra vissa val, även när vissa saker är uppenbara. T.ex så är det rätt tydligt att 4-3-1-2 inte fungerar, BYT! Värst av allt, han är ingen vinnare.

-Truppen. Visst vi har inte världens bästa trupp, vi har inte utvecklade stjärnor men vår nuvarande trupp SKA vinna över nykomlingarna Sampdoria och Atalanta hemma. Med all respekt till dessa två lag, vi är Milan! Kryssa åtminstone :o. Därför säger jag återigen visst truppen är inte den bästa, Berlusconi snålar, vi har inte gjort den bästa mercaton och vi har många outvecklade talanger som behöver tid men återigen så ska vi göra bättre ifrån oss än det här! Därför lägger jag detta på Allegri.

-Milan vs Atalanta startelva+byten: Varför Bonera när det finns Zapata? Varför Antonini när det finns De Sciglio? Varför Ambrosini bredvid De Jong när man kan spela Boateng där och låta Emanuelson spela på Boatengs plats? Varför byta ut El Shaarawy och Emanuelson?

– Varför 4-3-1-2? Varför inte 4-2-3-1 när vi har dålig backlinje och så många bra offensiva att välja mellan?

Min 11a:

Abbiati
Abate-Zapata-Acerbi-De Sciglio
Boateng-De Jong
Bojan-Emanuelson-Robinho
Pazzini/Pato

*Alternativt El Shaarawy istället för Robinho och Nocerino istället för Emanuelson. Självklart kan man förändra med tiden efter spelarnas prestationer.
*Gabriel som andra målvakt och inte tredje.
*Niang 3e alternativ efter Pato och Pazzini, eller det kanske heter 2a alternativet då Pato kommer vara frånvarande för det mesta. (hoppas inte)

-Milans passningsspel. Jag vet inte om det bara är jag men jag tycker att vi haft riktigt dålig passningsspel under 2-3 säsonger nu, med undantag ett par matcher. Ex 4-0 mot Arsenal och 3-0 mot Napoli. Hade jag varit tränare hade jag kört passningsövningar varje träning fram tills de hade lärt sig. Det är helt otroligt hur många onödiga miss vi har som oftast ställer till det för oss, kontringar osv. Det gör att vi inte har flyt i spelet, det gör spelet så mycket sämre.

-Jag är ingen proffs, bara en besviken fan som ser det Allegri inte ser. Tillåt mig att få träna Milan så lovar jag att göra ett någorlunda bra jobb, jag har min erfarenhet från att ha fått så ont så många gånger i soffan.

Nu har jag fått ut lite, vad tycker ni? Skriv era tankar. Hur skulle ni göra?

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen