Allegri: Förmodligen tycker vissa personer att jag är ovänlig

Massimiliano Allegri har gjort en intervju med Milannews.it där han försvarar sin ärlighet gentemot människor och han förväntar sig mycket av sitt nyförvärv Bojan Krkic.

Många av de äldre spelarna som har lämnat efter förra säsongen har i efterhand kritiserat Allegri för sin ledarstil. En av dem var Gennaro Gattuso.

“Folk gör beslut och jag har varit ärlig mot alla,” uppges taktikern säga till Milannews.

“Det som har sagts mellan mig och dem spelarna som har lämnat är saker som bara vi vet om. Förmodligen tycker vissa personer att jag är ovänlig för att jag säger saker till dem framför deras ansikten och jag vill att andra ska göra likadant mot mig.”

“Det här är den sortens relationer som jag vill ha. Dessa diskussioner tillhör det förflutna och just nu fokuserar jag att göra det bästa av min nuvarande grupp av spelare.”

Milan-tränaren har även uttalat sig kring sitt nyförvärv Bojan Krkic som kan få starta för första gången i Milan-tröjan mot Atalanta på lördagskvällen.

“Jag förväntar mig mycket från Bojan. Det är ett viktigt år för honom. Han har redan spelat många gånger för Barcelona, men den här säsongen är grundläggande för honom.”

Den 22-årige spanjoren förväntas starta bredvid Stephan El Shaarawy på San Siro mot Atalanta.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen