Mesbah klargör situationen

Mesbah ställde upp i en intervju med ”La Gazette Du Fenec” där han avslöjade vad som hände under sommaren och hans förhållande med klubben och Allegri.

-Det som hände var att Milan fick seriösa erbjudanden från Torino, Marseille och Palermo.
När det var Torino som lade bud på mig tackade jag enkelt nej. Jag var inte nöjd med destinationen. Jag tycker inte att jag passar in i ett lag som precis anlänt till Serie A.

Marseille var även dom seriösa om mig och de kom t.o.m överens med Milan om mig. Men jag tackade även där nej. Det är ingenting fel på Marseille men jag var mån om att få stanna i Milan.

Palermo visade också intresse under sommaren men mer än så var det inte. Dom kom inte fram till något med varken Milan eller mig.

Jag slutade alltså upp här i Milan som jag velat. Mina sex månader här i klubben har gått bra enligt mig, jag har fått spela tolv matcher. Jag har aldrig varit en sån spelare som är till salu. Och jag har aldrig heller varit tvungen att lämna en klubb. Så varför skulle jag vara det nu?
Jag har fortfarande fyra år kvar på mitt kontrakt och tänker fullfölja det.

Jag är inte rädd för konkurrens. Det finns absolut inget ont mellan mig och Antonini. Det fick jag höra jag anlände och det har jag fått bekräftat. Vi båda kämpar för speltid på samma position och vi båda respekterar varandra. Så som det ska vara, helt enkelt.

Min relation med Allegri är normal. Jag är spelare. Han är tränare. Jag finns alltid till hans förfogande och han tar mig när han behöver mig. Jag har aldrig haft problem med honom, det är bara media som hittar på massa strunt. Men det är jag van vid. Det blir man som fotbollspelare. Jag tycker att jag tar död på alla rykten här och nu som säger att jag och Allegri har problem, för det har vi inte.

källa: Milannews.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen