La mia storia – Denniz Kesen

Ciao!

Mitt namn är Denniz Kesen eller här på MilanSverige ”dennizrossoneri”. Jag kan stolt säga att jag varit skribent här sedan ett halvår tillbaka. Jag är den nästyngste i vår trupp och studerar på gymnasiet. När jag har tid över ifrån skolan och inte skriver här så är jag oftast ute med polarna, spelar ofta Fifa ( alltid Milan) och njuter av den vackra sporten på tv. Nu när två tidigare kollegor redan har nämnt sina flickvänner så borde jag också nämna min. Min flickvän heter AC Milan. Dock så älskar jag hennes rödsvarta kläder så mycket att jag bär dem mer ofta, minst 2 gånger i veckan. I skolan ute eller bara hemma. Jag kollar på henne så fort hon visas på tv eller tidningar. Dock så är det ett långdistans förhållande, har besökt henne live en gång då hon var på besök i Malmö.

Men hur blev jag egentligen förälskad i denna skönhet? Kärleken till Milan har gått igenom släkten. Dock inte genom far utan emellan oss kusiner. ALLA mina äldre kusiner är Milanisti och fick mig att bli Milanista när jag var sex år gammal. Det var en gång då de hade problem med deras tv, så de kom över till mig och såg Milan spela hemma hos mig istället. Det var min första Milan match och vi hade riktigt kul den gången så efter den dagen så var det Milan match hemma hos mig varje vecka nästan tills mina kusiner blev äldre och flyttade hemifrån! Kusiner, jag tackar er idag för att ni presenterade vackra AC Milan till mig. Idag är Milan mitt liv och förtjänsten är ingen annans än eran.

Det var tre spelare jag verkligen fastnade för då jag började kolla på Milan. Det var självklart hjälten som firar vilket mål som helst lika intensivt som om han avgjorde VM-finalen. Ingen mindre än Pippo Inzaghi.

Alessandro Nesta, ingen lyckades komma förbi honom. Han var den mäktigaste muren jag sett.

..och även Rui Costa. Jag saknar dig även idag ”El Mago” Dina dagar i Milan tröjan minns jag enda sedan jag var sex år gammal!

 

Hoppas du har lärt känna mig lite bättre än innan!

Vill du diskutera Milan eller vad som helst som har med de rödsvarta att göra kan jag nås på twitter @dennizrossoneri.

Jag skulle vilja avsluta med ett citat som varje Milanista nog älskar.

”We are a team of devils. Our colours are red as fire, and black, to invoke fear in our opponents.” – Herbert Kilpin, AC Milan 1899.
Forza Milan Per Sempre!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen