Intervjuer efter Bologna – Milan: “Det är känslosamt att göra ett hat-trick”

Tränare Massimiliano Allegri var nöjd efter gårdagens vinst mot Bologna men är samtidigt övertygad om att laget kan mycket bättre än det man visade. “Det är en bra trupp men vi måste växa, och vi måste göra det så snabbt som möjligt“.

Detta är vad spelare och ledare hade att säga efter gårdagens 3-1 seger: 

Adriano Galliani Jag är väldigt glad för Pazzinis skull eftersom att han fick göra tre mål i sin debut från start. Vem vet, kanske har vi hittat den nye Inzaghi. Ibland kan man förutspå redan från morgon hur dagen kommer att bli. Jag kan se vissa gemensamma drag mellan dem. Nu när det är landslagsuppehåll så har vi 15 dagar utan matcher och vi kommer vara med i kampen om Scudetton.

 Massimiliano Allegri Vi spelade bra under första delen av första halvlek men sen blev vi för utspridda. I andra halvlek så var vi mer kompakta. Vi försvarade oss bra och attackerade när chanserna dök upp. Acerbi gjorde en bra insats. Zapata var ett bra köp. El Shaarawy gjorde en bra första halvlek, men en sämre andra. Vi måste förbättra oss och det är det vi kommer att jobba för.

Giampaolo Pazzini Jag är väldigt glad, det är känslosamt att göra ett hat-trick och det var en fantastisk afton. Jag hade en längtan att prestera bra efter en tuff sommar. Vår kondition måste förbättras men en sån här start ger mycket självförtroende. Jag är stolt över att bli jämförd med Inzaghi, han är en riktig mästare. Jag skulle vara glad om jag kunde uträtta hälften av det han gjort.

Antonio Nocerino Han (Pazzini) var listig att styra mitt skott i mål. Det viktiga var att vi vann. Jag kommer fortfarande ihåg matcher som denna som vi förlorade/spelade oavgjort förra säsongen. Den som har räknat bort oss har gjort ett stort misstag. Vi kan inte lura oss själva. Det är inte så att vi blev ett fenomenalt lag bara på grund av vinsten, men vi kommer att växa och det kommer att synas på planen. Intensiteten kommer att öka.

Bojan Krkic Jag är väldigt glad över segern, det är en tuff plats att komma till. Det viktiga är att ta med tre poäng hem. Jag gillar den här gruppen. Jag är lycklig här och den här gruppen kommer att växa. Vi vill alla göra bra ifrån oss.

Franscesco Acerbi Det viktigaste är att vi vann, det var det vi kom hit för. Jag känner mig i ganska bra form nu, inte riktigt 100% ännu men jag vill ge allt för den här klubben. Att komma till Milan var för mig en chans som bara kommer en gång, och jag vill prestera så bra jag bara kan. Jag var inte i absolut toppform när jag kom hit, men det börjar bli bättre och jag ska ge allt jag har.” 

Källa: acmilan.com

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen