Inför Parma – Milan

Matcherna duggar tätt för tillfället och det är dags för ännu en ligamatch. Nu är det Parma som står för motståndet på deras hemmaarena Stadio Ennio Tardini. Förhoppningarna är att Milan ska kunna bygga vidare spelet efter den otroligt viktiga och moralhöjande vinsten senast mot Cagliari.

Det här är de förväntade startelvorna enligt Gazzetto Dello Sport:

Parma FC: (3-5-2) Mirante – Zaccardo, Paletta, Lucarelli – Rosi, Parolo, Ninis, Galloppa, Gobbi – Pabon, Amauri

AC Milan: (4-3-3) Abbiati – De Sciglio, Bonera, Zapata, Antonini – Montolivo, Ambrosini, Nocerino – Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy

Parma saknar backen Santacroce och anfallaren Palladino till den här matchen. Robinho är inte helt i form än och förväntas därför starta på bänken även den här matchen. El Shaarawy är mannen som har gjort succé de senaste två matcherna och som förhoppningsvis fortsätter på den inslagna vägen även på lördagskvällen.

Se upp med: Milan måste ha koll på Amauri. Det var han som sänkte oss förra säsongen på San Siro när han representerade Fiorentina. En fysiskt stark anfallare som kommer kunna hota i luftrummet och på så sätt kunna hota Milans backlinje.

Parma kommer att få se upp med en glödhet El Shaarawy. Talangen som är en vass avslutare kommer kunna sätta käppar i hjulet för Parma. Även Pazzini tror jag kommer ha en revanschlusta efter de senaste matchernas misslyckanden där han har missat en del målchanser. Han kommer göra allt för att få vara med i målprotokollet igen där han hör hemma.

Nyckelorden för den här matchen är full fart framåt. Efter den senaste vinsten ska Milan visa mod för att nå fler segrar. Hårt jobb krävs och tålamod för att nå sina mål. Förhoppningarna är att se ett hungrigt Milan som genast vill sätta fart på matchen och om man gör det kommer det gå vägen.

Parma FC – AC Milan, Stadio Ennio Tardini, TV4 Sport Extra 17.55

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen