Bojan och Mesbah säger sitt efter matchen

Inhopparen Bojan och vänsterbacken Mesbah fick säga sitt om matchen mot Udinese till MilanChannel. Mesbah tycker att Boatengs utvisning var en skandal medan Bojan tycker att nu är det dags för en seger för att få upp självförtroendet. Här nedan följer deras ord:

Bojan: ” Jag kände mig fräsch och jag hade några minuter på mig att ge laget en hjälpande hand. Jag försökte så gott jag kunde men det är väldigt svårt att göra något speciellt när man är bara 9 man på planen. Efter Boatengs utvisning försökte jag söka fria ytor men de var få och det var svårt.
Vi måste nu se till att vinna för att komma ut ur denna svåra situation och vi får ta med oss första halvleken där vi förtjänade mycket mer. Det krävs en seger för att laget ska få upp självförtroendet.

Mesbah: Jag tycker att vi presterade bra men det är fortfarande mycket att göra. Vi får ta med os de positiva bitarna. 
Efter Udineses andra mål gick vi ner på trebackslinje och sedan kom Boatengs Uvisning. Den är skandalös enligt mig. Jag tror att domaren vet att han gjort det och det  visade han framför boateng.

Vi är enade men självklart besvikna. Att vi är enade är det viktigaste och vi får inte glömma att vi är Milan. Andra lag ska vara rädda för oss, så som Udinse var det under stora delar av matchen.

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen