Berlusconi: “För jävligt, jag säljer!”

Inget officiellt, men enligt Laura Bandinelli på ”La Stampa” så har Milans hedersordförande fått nog. Efter matchen mot Anderlecht har Silvio Berlusconi blivit upprörd och sagt till sina medarbetare följande:

”Vilket fult spektakel, det här är för jävligt! Om jag skulle hitta någon som vill köpa Milan så kommer jag att sälja direkt!”

La Stampa fortsätter skriva att presidentet satt ett ultimatum till Allegri och att Galliani förmedlat denna till tränaren. Berlusconi uppges ha hälsat till Allegri att han har fram tills den 7e oktober på sig att förbättra spelet och framförallt visa resultat. Dock så rapporterars det att Milan inte har något plan B om nu tränaren skulle få sparken.

Man antyder i La Stampa och hos Sportmediaset att det mest troliga skulle bli att Tassotti och Inzaghi skulle ta över. Även Billy Costacurta skulle vara en low-cost option.

Vidare skriver man att drömmen om Guardiola är allt för kostsam och att denne inte kan gå i uppfyllelse, Van Basten uppges inte vara intresserad och Spalletti som det tidigare ryktats om sitter rätt säkert i Ryssland och har även bra betalt.

Allt som allt så har Berlusconi höjt rösten och Galliani har förmedlat den vidare. Nu är det upp till Allegri att övertyga båda herrarna.

 

 

Källla: sportmediaset.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen