Galliani åker till Frankrike på mittbacksjakt

Milan letar som bekant efter en ersättare till Thiago Silva efter att denne sålts till storsatsande Paris Saint-Germain. Montpelliers Mapou Yanga-Mbiwa ses som det hetaste alternativet, men nu ska även två andra Ligue 1-försvarare finnas med i bilden.

Enligt La Gazzetta dello Sport och andra italienska källor så ska vicepresident Adriano Galliani resa till Frankrike inom de närmsta dagarna för att förhandla med Montpellier om Yanga-Mbiwa. Den franska klubbens president Louis Nicollin säger att de kommer att krävas €25 miljoner för att få loss spelaren, men Galliani har andra planer.

Milan kommer att försöka värva fransmannen för  €6-7 miljoner. Skulle man misslyckas denna sommar så anländer Yanga-Mbiwa mest troligt gratis nästa år, då han endast har ett år kvar på sitt kontrakt och redan är överens om de personliga villkoren med Milan.

Marseilles 22-åring Nicolas N’Koulou och PSGs Mamadou Sakho nämns av Gazzettan som möjliga alternativ utifall att Montpellier väljer att behålla sin lagkapten.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen