Bronzetti pressar Real för Kaka

José Mourihno har uttalat sig i hans typiska manér genom att säga att Kaka är viktig för laget och att de två har fin rapport med varandra. Milan åt andra sidan försöker sätta press på Real genom FIFA agenten Ernesto Bronzetti som har fått i uppdrag av Galliani att se till att detta uppdrag kan slutföras så att vi återigen kan se vår nr.22 i Milan. Allt detta är dock väldigt svårt och komplicerat, men enligt milannews.it är det fullt möjligt.

Till stort hjälp för Milan skulle bli om Luka Modric skulle skriva på för Real. Detta har varit ett hett ämne de senaste veckorna och kroaten uppges vilja flytta till Madrid. Han har bland annat vägrat att träna med Tottenhem som i sin tur bötfällde honom. Skulle nu Luka gå till Real så minskar Kakas chanser att ta en plats i laget markant och Real skulle tvingas sälja honom.

Även Real kaptenen Casillias uttalde sig och erkände att Kaka befinnes sig i en jobbig situation. Detta sa han: “Det är ingen lätt situation för honom. Kaka är en väldigt viktig spelare. En spelare med sådan kaliber är väldigt svårt att ersätta. Han är vår spelare och är ett exempel för hela laget.”

Milan kommer att möta Real i en träningsmatch i USA. Är det där allt kommer att avgöras?

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen