Ska vi ta farväl ännu en gång?

Ricardo ”Ricky” Kaká tvingades nästan bort från sitt kära Milan för den ekonomiska krisen och ingen varken i Curva Sud eller på Milanello var nöjd med det beslutet . Han ersattes med en medelmottig spelare i Klaas Jan Huntelaar, som aldrig lyckades i Milan och såldes .

Denna gång handlar det om Zlatan Ibrahimovic, Kevin Prince Boateng och Thiago Silva . 3 av världens absolut bästa spelare som kanske är tvungna att lämna eller kanske helt enkelt är missnöjda med säsongen, hur som helst ser jag ett Milan utan dessa 3 karlar som ett väldigt trögt och segt lag . Ibra med sin vinnarmentalitet och sin enorma högaklass, Boateng som inför dynamik och har enormt mycket energi och vår ”Thiagone” som inför lugnet i backlinjen och är idag världens bästa mittback .  Max Allergi går ständigt ut och säger Ibra, Boateng och Silva stannar och är med nästa säsong . Men jag tror att Herr Berlusconi har andra planer, jag hoppas att våra 3 största stjärnor tar beslutet att stanna för jag tror och hoppas att dom inom en snar framtid kommer att vinna enormt mycket med Milan .

Jag ser egentligen inga ersättare som skulle kunna gå in rakt av och ersätta Ibra, Boateng och Silva . Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva ser jag som svårast att ersätta . Jag kan tänka mig se Karim Benzema med sin unga ålder och hans hunger efter gång på vilja göra mål och göra sitt bästa ersätta en Zlatan . Thiago Silva är en mittback av klass och är en enormt duktig mittback som har allt, David Luis i Chelsea skulle kunna ersätta Silva men inte just nu eftersom han fortfarande är ung men i framtiden ser jag honom som Silvas ersättare absolut, i dagsläget finns det inte många som kan ersätta Silva .

Visst kan Gerard Pique och Nemanja Vidic göra ett mycket bra jobb i Milan men dom är trogna sina lag så det blir svårt och få loss dom . Kevin ”Prince” Boateng, som under hösten var en av världens absolut bästa spelare, som inför så mycket energi och dynamik i Milan och som absolut har visat att om han är skadefri en säsong kan han nå riktigt högt och bli en nyckelspelare av allra högsta grad . Det är svårt och hitta en ”Treqartista” Som Boateng, dels för att han är mångsidig, han har en enorm vilja, en fantastisk energi, en enorm bollkänsla och hans skott är alltid farliga . Hamsik eller Sneijder från våra grannar Inter skulle passa bra in i Milans system . Två smarta och explosiva spelare .

Vi får vänta och se vad Herr Berlusconi och Herr Galliani vill och vad som sker i framtiden .

 

Kommentera gärna men håll en god nivå .

 

Tefik Berisha

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen