Galliani talar ut

Adriano Galliani AC Milans vice president ger svar på tal angående de senaste ryktena kring Milan.

Thiago Silva har det ryktats mycket om de senaste dygnen. City har det ryktats mest om. Att de lagt monsterbud efter monsterbud. Inkluderad en rad spelare så som Balotelli eller Tevez. Detta är Gallianis svar:

– Vi motstår alla bud som lagts och alla bud som kommer att läggas på Thiago Silva. Vi säljer inte honom oavsett vad, även fast vi fått riktigt härliga bud som var svåra att säga nej till. Men som sagt Thiago stannar och han skall ingenstans. Thiago bad även om tillåtelse till att gå till OS. Vilket vi lät honom göra. Hellre ha en lycklig spelare någon annanstans än att ha en olycklig spelare på Milanello.

– Angående Citys bud på Silva radade de upp intressanta spelare mot Thiago Silva. Jag nämner dock inga namn, annars kommer pressen se det som möjliga övergångar.

– Zlatan? Real Madrid? Manchester City? AC Milan. Zlatan skall ingenstans han heller. Samma kväll då Novara matchen spelades besökte Zlatan mig och vi diskuterade hans framtid. Ifall det vore så att Zlatan vill gå vidare eller lämna klubben skulle jag ha hört det från honom personligen eller ifrån hans agent som jag talar med dagligen.

Han är lycklig i Milan och vill fortsätta här som han så många gånger sagt sedan innan. Ibra finns i Milan nästa säsong såsom Thiago Silva till 100%.

– Nesta och Gattuso? Inga nyheter för tillfället, men vem vet?

– Flamini? Vi har bjudit på ett förslag till Flamini. Nu är det upp till honom. Han tänker över saken för tillfället.

-Seedorf? Vi har inte träffats än.

Gallianis avslutande ord :

Om ingen lämnar, kommer ingen in. Vi har fem strikers och dem alla skall stanna. För tillfället, även fast vi är mycket nöjda med Maxi Lopez kan vi inte signa honom. Inte heller Aquilani kan vi signa ifall vi inte finner någon annan lösning.

Robinho? Han själv vill stanna och Milan vill behålla honom. Inget mer med det. Vi motstod de brasilianska buden på Robinho.

Alexandre Pato? Han har sina sista tester idag sedan är han tillbaka.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen