Serginho: “Milan är intresserade av Ganso”

Till sommaren kan sagan mellan Ganso och Milan få en annan vändning. Det uppges att dem rödsvarta aldrig riktigt släppt taget om Santos kreativa mittfältare. Detta bekräftar nu ex spelaren Sergihno som till dagen är en av Milans observatörer ute i fotbollsvärlden.

“Spelare som honom finns det väldigt få idag och storklubbar är självklart intresserade, så även Milan som har ett öga på honom. Ingent helt konkret ännu men man fortsätter att ha koll från nära håll på honom. Pato och Robinho? De kommer att stanna” 

Serginho fortsätter att prata om Robinho

“Binho är en väldigt viktig spelare och detta året har han spelat 70-80 % av matcherna för Milan och han ingår i klubbens planer. Jag ser det som väldigt svår uppgift att hitta en eventuell ersättare med sådana kvalitéer och att denne skulle bli lika viktig för laget.”

Om Pato

“Jag kan försäkra er att Milan inte har det minsta intentionen av att sälja Pato. Han är en superviktig spelare och alla storklubbarna skulle vilja ha en honom.  När det gäller Milan så är det omöjligt att de släpper honom.”

Alltså fortsätter det goda samarbetet mellan Milan och Brasilien. I sommar kan det bli riktigt bra och vi kanske äntligen kan se Paulo Henrique Ganso i Milan dressen och Serie A. Är han presenten från Berlusconi till fansen månne?

 

källa: sportmediaset.t

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen