Milan 2-1 Novara

En match som var betydelselös, inte bara för att det spelade ingen roll hur resultat slutade utan för att våra legender lämnar. Seedorf, Nesta, Inzaghi, Gattuso har gjort sitt, även Van Bommel och Zambrotta. Kom ihåg datumet: Söndag 13 Maj 2012, dagen vi blev fyra legender fattigare.

Matchen började sådär då spelet var segt och Novara dessutom tog ledningen i den 20:e minuten genom Garcia. I vanliga fall hade de flesta blivit besvikna, men som sagt, idag låg fokuset inte riktigt på matchen. I andra halvlek vaknade hela laget och spelade mycket bättre, speciellt Seedorf. Det dröjde inte länge innan Flamini gjorde 1-1 i den 58:e minuten, framspelad av Cassano. I den 67:e minuten byttes Cassano ut och in kom Filippo “Pippo” Inzaghi. Publiken jublade, spelarna jublade och jag är säker på att alla ni jublade där hemma! Alla passningar gick mot Inzaghi, speciellt Seedorfs. I den 81:a minuten byttes Aquilani in och in kom Alessandro Nesta som fick stora hyllningar. Minuten senare, i den 82:a slog Seedof en passning över Novara försvaret, Inzaghi bröstade ner och gjorde 2-1, otroligt!

Tack för allt Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Gianluca Zambrotta och Mark van Bommel!